Wie ben ik?

Mijn naam is Anja Regtop en ik woon en werk in de prachtige omgeving van de uiterwaarden van de Rijn, met het zicht op de Utrechtse Heuvelrug.

Naast mijn praktijk voor integrale therapie heb ik in het verleden vele jaren gewerkt als maatschappelijk werker.  Voor mij was het een hele bewuste keuze om een therapeutische praktijk te beginnen. De veranderings- en bewustwordings-processen die mensen doorlopen zijn steeds weer nieuwe cadeautjes die het leven te bieden heeft.

Het is voor mij altijd een bijzondere ervaring om een stukje mee te mogen lopen met iemand om hem/haar te begeleiden en de diepte in te gaan om een stagnatie te ontrafelen. Vaak gaat dit gepaard met diepe inzichten en emotionele ontladingen. Hierdoor kunnen ervaringen worden geïntegreerd in het hier-en-nu, waardoor er nieuwe levenskracht ontstaat.

Voor ieder mens zal dit op een andere manier zijn: elk mens is uiteindelijk uniek! Elk proces en elke ontwikkeling is daardoor heel persoonlijk. Voor mij is het dan ook belangrijk dat alles er gewoon mag zijn, zonder daar een oordeel over te geven.

Behaalde diploma’s en certificaten o.a.:

  • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening – HBO Hogeschool Haarlem
  • Integrale Hypnotherapie en Psychodynamische Therapie – Atma Amersfoort
  • Medische Basismodules – Atma Amersfoort
  • EMDR – BivT  Beverwijk
  • Familie-opstellingen – BivT Beverwijk
  • N.E.I. – Jolanda Vleugel  Ooij
  • Regenesis Healing – Quantum Academy Huizen
  • Touch of Matrix Therapeut – Günther de Jong Enschede
  • Mindfulness – CIVAS Opleidingen